HTML

kettlebelledzes

A www.kettlebelledzes.hu oldal blogja. Erő, egészség, fogyás, zsírégetés, edzéstervek.

2010.09.06. 23:27 kettlebelledzes

Vége a nyárnak… Most mi a kifogásod? Miért nem edzel?

Sokan a sűrű nyárra hivatkoznak, hogy nincs idejük átmozgatni a testüket. Ezt mindig érdekes kifogásnak tartottam, hiszen ilyenkor tovább van világos, jobb az idő, a munkahelyeken is kevesebb a munka… De ennek most mindenképpen vége van. Itt az ősz! Ha most meg levertségre hivatkozol, akkor a hiba a gondolkodásmódodban van!

Az edzés a Te időd. Tekints tehát úgy rá, mint bármilyen fontos találkozóra, amit a határidőnaplódba beírnál! Vedd úgy, mintha a főnököddel vagy a legfontosabb ügyfeleddel találkoznál! Ne engedj magadnak lógást, ha egyszer elkezded soha sem lesz vége…

A testünk mozgásra termett. Nem arra lett kitalálva, hogy tespedjen. A semmittevéssel gyorsabban öregszünk, hamarabb lesznek problémáink, míg ha folyamatosan (okosan) terheljük a testünket és használjuk azt, lelassul az öregedési folyamat.

Szóval ne gondolj az edzésre úgy, mint valami kötelező rosszra! Az edzés olyan a testnek, mintha a kocsidat beadnád a szerelőnek nagygenerálra, amitől az egyre gyorsabb és jobb lesz… Tessék elmenni újra edzeni! :)

Ha nem győztelek meg, akkor olvasd el ezt is:

kettlebelledzes.blog.hu/2010/06/25/ne_hitesd_el_magaddal_hogy_toled_kivulallo_okok_miatt_nem_tudsz_edzesre_menni

 Vissza a kettlebell edzés főoldalra

komment

Címkék: kettlebell


süti beállítások módosítása