HTML

kettlebelledzes

A www.kettlebelledzes.hu oldal blogja. Erő, egészség, fogyás, zsírégetés, edzéstervek.

2010.06.25. 01:11 kettlebelledzes

Ne hitesd el magaddal, hogy Tőled kívülálló okok miatt nem tudsz edzésre menni!!!

Sok tanítvány jön oda edzés előtt vagy után és magyarázza lelkesen, mintha valamiféle feloldozást várna tőlem, hogy a munkája, párja, autója miatt nem tudott jönni…

Ha akarsz, tudsz magadra fordítani heti két órát! Ennyit megérdemelsz!

Ha eldöntötted, hogy márpedig Te lejársz edzeni, akkor tedd azt! Ne hagyj ki egy alkalmat sem! Legyen ez egy fix pont az életedben!

Az ember szereti megideologizálni a dolgait. Ha átmegy a piros lámpán, ha ittasan vezet, vagy akár csak apróbbat vétkezik… Okok, kifogások ezreit képes felsorakoztatni, hogy igazolja a könnyebb utat.

Lehet, sokszor közbe jön valami. Ez a mai rohanó világban gyakran megesik. Le kell mondanod bizonyos dolgokról, hogy azt tehesd, ami számodra igazán fontos.

A tanulás, felkészülés sokkal olajozottabban fog menni 60 perc mozgás után.

A főnök is megérti, ha a túlóra közben elugrasz felfrissülni és szellemileg feltöltődve, kellemesen átmozgatva térsz vissza. Talán legközelebb ő is veled tart… :)

Próbáld ki! A munka attól nem készül el, hogy görnyedsz felette. Ha gyorsabban, koncentráltabban, felpörgetve állsz neki, hamarabb túlesel rajta.

Igaz, sok edzőteremben a legmegbecsültebb kuncsaftok azok, akik megveszik az éves bérletet és többet nem is látják őket. Én mégis annak örülök, ha rendszeresen látlak, fejlődsz és szerintem Te is így jársz jobban…

 

  

 Esetleg magadra ismersz? :)

 

Vissza a kettlebell edzés főoldalra

komment

Címkék: kettlebell


süti beállítások módosítása