HTML

kettlebelledzes

A www.kettlebelledzes.hu oldal blogja. Erő, egészség, fogyás, zsírégetés, edzéstervek.

2009.12.17. 10:43 kettlebelledzes

Fogyókúra business

Világunkat kőkemény üzletemberek uralják. Amint egy probléma felüti a fejét valamely területen, hamarosan megjelenik az egyik és gyors megoldást kínál. Ezt természetesen újabbak követik, majd kis idő leforgása alatt kapkodhatod a fejed a biztos megoldást ígérő termékek között.
Ennek a jelenségnek általában több hátránya van, mint előnye. A gyártók, pontosan tudják, hogy az ember az egészségének érdekében mindent elfogad, megvásárol, ami pusztán csak a reményét kelti a javulásnak.
Elszomorító tény, hogy a hagyományos és "csoda" fogyókúrákba kezdő emberek 95%-a rövid idő alatt visszaszedi a leadott kilókat. Egyesek még többet is, mint amennyivel eredetileg indultak.
A hasizomgyakorlatok, mint a klasszikus felülés, a hasprés, a hasizomgépek és a rezgő-vibráló fogyasztó övek a legkevésbé sem fognak neked lapos hasat varázsolni. Az összes önjelölt személyi edző a kocka has eléréséhez hasizomgyakorlatok sokaságát írja föl "orvosságként". Jó lenne a köztudatba vésni azt a tényt, hogy nincs helyi zsírégetés!!! Hiába edzed a hasizmaid, nem lesz laposabb, mert nem onnan fogsz fogyni... Igazából nem is fogsz fogyni, mert a hasizom kis izomcsoport, mozgatása kevés kalóriát éget.
Ha zsírt szeretnél égetni, dolgoztasd meg a legnagyobb izomcsoportjaidat, a fenék illetve a combizmaidat! (Swing, swing és utána egy kis swing... Csodák nincsenek!)

A body building ipar a táplálékkiegészítők, a különböző szteroidok milliárdos üzletéről szól.
De a legális szerek nem érnek semmit kemény edzés, tudatos táplálkozás nélkül, az illegálisak pedig rendkívül károsak, hiszen pont ezért vannak betiltva… Lehet szálkás, arányos, és igazán erős izmokat formálni különböző szerek nélkül?
Itt a megoldás, csak nehéz "lenyelni" :)


Egy egész edzőterem és elfér a kezedben… Nem mi találtuk ki, nem most találtuk ki... Közel 300 éve itt van, létezik, használják csak eddig sokan nem vettek róla tudomást. Pedig aki kipróbálta tudja, tapasztalta és azóta hirdeti...

 Vissza a kettlebell edzés főoldalra

komment

Címkék: egészség fogyás kettlebell


süti beállítások módosítása