HTML

kettlebelledzes

A www.kettlebelledzes.hu oldal blogja. Erő, egészség, fogyás, zsírégetés, edzéstervek.

2010.04.28. 09:23 kettlebelledzes

Gondolkozz! Mitől lenne könnyű lefogyni?!?

Manapság elárasztják a postaládámat a szuper fogyasztószerek reklámjai…
Sajnos, jobb ha elfogadod, amelyik szer tényleg hatékony, az nem legális és súlyosan károsítja az egészséged, használatukat nem javaslom. Saját érdekedben messze kerüld el ezeket! A többi, amit a boltokban kaphatsz alig ér valamit…
A tartós fogyás erőfeszítést, energiát és hosszú időt igényel! Mese nincs!

A hollywoodi sztárok szupertitkos szerei mind átverések. Az ő titkuk nem a bogyókban van, hanem abban, hogy nem kell bemenniük reggel nyolcra dolgozni, nem ülnek egy íróasztalnál egész nap, van saját szakácsuk, személyi edzőjük és pluszban még a photoshop is nekik dolgozik… :)
Ha valóban lenne egy termék, ami hip-hop elvarázsolja a zsírpárnákat, azt nem kéne reklámozni. Egy-két héten belül elterjedne…

Sokan kérdezik, hogy a kettlebelltől hány kilót lehet lefogyni. Erre a korrekt válasz az, hogy ez nagyon sok mindentől függ, nem lehet előre megjósolni… Ha valaki fix kg-ot ígér, az hazudik. Azok, akik így kezdik biztos, hogy csalók! Semmi információjuk nincs termékük használójáról, akkor miből vonják le ezt a következtetést? 
A gyors fogyást ígérő módszerek maximum az izmaidat olvasztják le, az úszógumidat biztosan nem.

"Nem kell hozzá mozognod, csak felcsatolod, és tévénézés közben fogyaszt…" Ezt az emberek csak szeretnék hinni, hogy működik… Ilyen berendezés egyszerűen nem létezik!

"Orvosok ajánlásával, laboratóriumokban tesztelt, Amerikában mindenki ezt eszi…" Milyen orvos? Melyik laboratórium? Az USA-ban 60-70% az embereknek túlsúlyos… Akkor ki eszi?

A kedvenceim az előtte utána fotók… Pár hét alatt… Ha szkeptikusan elkezded vizsgálgatni a fotókat, felfedezheted a manipulálás nyomait, vagy látható, hogy a két kép között sokkal több idő telt el, illetve sokszor felcserélik a sorrendet… Apró trükkök: behúzott pocak, kifeszített vállak, távolabbról készült képek. Csodák nincsenek! Legjobb, ha elhiszed!

Senkinek nem szeretném elvenni a kedvét a fogyástól. Cikkemnek a célja pusztán annyi, hogy megkíméljelek egy csalódástól. Határozd el magad és vágj bele! Kezdd el a rendszeres testmozgást, figyelj oda a táplálkozásodra! De ne az egyszerűbbnek tűnő utat válaszd!

 



A hölgy nem a kettlebelltől lett ilyen... Egy dekát sem fogyott... Ez photosop :)

 

Vissza a kettlebell edzés főoldalra

komment

Címkék: egészség fogyás kettlebell


süti beállítások módosítása