HTML

kettlebelledzes

A www.kettlebelledzes.hu oldal blogja. Erő, egészség, fogyás, zsírégetés, edzéstervek.

2010.03.17. 11:32 kettlebelledzes

Próbáld ki a kettlebelledzést és/vagy a civil krav-maga-t!

 

Ha ismerősöd még nincs megfertőzve, de érdekli, hogy mitől vagy ilyen fitt, akkor most itt a lehetőség és küldd le hozzám!


Ha szeretnéd hatékonyan megvédeni magad, itt az ideje, hogy megismerkedj az önvédelem legegyszerűbb és leghatékonyabb formájával!

Március 28-án Vasárnap két szeminárium egy napon! 16:30-tól Civil önvédelmi oktatás 18.00-tól 2 órás kettlebell szeminárium kezdőknek.
 

Civil önvédelmi szeminárium: Bot és kés támadás védésének alapjai. Ütések, rúgások és ezek védéseinek alapjai. Instruktor: Kottek Erik G5 Krav-Maga instruktor

 

Kettlebelledzés: Teljesen az alapoktól átvesszük a gyakorlatokat. A végén pedig az SMR henger sem maradhat el... Instruktor: Mári Tamás RKC II www.kettlebelledzes.hu


Amit hozzál magaddal: lapostalpú cipő (a lényeg, hogy ne futócipő legyen. Vagy mezítláb is jó), edzőnadrág (lehetőleg rövid, de mindenképpen kényelmes),edzőpóló, törülköző, esetleg ásványvíz (szénsavmentes).
Súlyzót, SMR hengert, egyéb felszerelést mi biztosítunk. 

 

Ár:
Próbáld ki a kettlebelledzést: 3000 Ft /fő De teljes egészében beszámítom az Áprilisi havidíjba, ha nálam kezdesz el kettlebellezni.
Civil önvédelmi szeminárium:3000 Ft/fő De beszámítjuk az Áprilisi havidíjba, ha Kottek Eriknél (G5) kezdesz el edzeni.
Kettő együtt: 5000 Ft


Helyszín: Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem
Budapest X. Hungária krt. 9-11. (Stadionoktól 1 megálló az 1-es villamossal)
 

Regisztráció: kettlebelledzes@gmail.com
A regisztrációnál jelezd kérlek, hogy melyik programon kívánsz részt venni!

Ha 24 órán belül nem kapsz visszajelzést a regisztrációdra, akkor biztos, hogy nem kaptam meg. Írj közvetlenül az emailcímemre, vagy hívj telefonon! 

Vissza a kettlebell edzés főoldalra

komment

Címkék: programok kettlebell


süti beállítások módosítása